Frokostfrikadelle med pesto
Prøv en anderledes frikadelle med laks og kylling, der giver protein til mange madpakker, og er en nem måde at få fisk ind i din frokost.
Ingredienser
- 12 stk
- 150 g laksefilet
- 300 g hakket kylling eller kalkun
- 1 stk æg
- 1 stk løg, finthakket
- 1 knsp tørret chili
- 130 g hytteost 1,5 %
- 30 g havreklid
- 1 tsk salt
- 1 knsp peber
- 1 tsk estragon
- fedtstof til stegning, f.eks. kokosolie eller smør
- Tilbehør:
- 1 skive rugbrød
- 20 g rød pesto
- 150 g grøntsager, f.eks. gulerod, peberfrugt og bladselleri skåret i stave.
Sådan gør du:
- 1/Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og kør til du får en blød masse. Form 12 frikadeller og steg dem på en pande ved middelvarme i ca. 5 min. på hver side.
- 2/ Pak 3 deller sammen med rugbrød. Kom pestoen i en lille plastikbøtte, snit grøntsagerne og pak dem med i madpakken.
- 75 kcal pr. delle
- 450 kcal for 3 deller rugbrød, grønt og pesto.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Kyllingespyd to-go