Frokostfrikadelle med pesto

Frokostfrikadelle med pesto

Prøv en anderledes frikadelle med laks og kylling, der giver protein til mange madpakker, og er en nem måde at få fisk ind i din frokost.

Ingredienser

  • 12 stk
  • 150 g laksefilet
  • 300 g hakket kylling eller kalkun
  • 1 stk æg
  • 1 stk løg, finthakket
  • 1 knsp tørret chili
  • 130 g hytteost 1,5 %
  • 30 g havreklid
  • 1 tsk salt
  • 1 knsp peber
  • 1 tsk estragon
  • fedtstof til stegning, f.eks. kokosolie eller smør
  • Tilbehør:
  • 1 skive rugbrød
  • 20 g rød pesto
  • 150 g grøntsager, f.eks. gulerod, peberfrugt og bladselleri skåret i stave.

Sådan gør du:

  1. 1/Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og kør til du får en blød masse. Form 12 frikadeller og steg dem på en pande ved middelvarme i ca. 5 min. på hver side.
  2. 2/ Pak 3 deller sammen med rugbrød. Kom pestoen i en lille plastikbøtte, snit grøntsagerne og pak dem med i madpakken.
  3. 75 kcal pr. delle
  4. 450 kcal for 3 deller rugbrød, grønt og pesto.
  5. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
PRØV OGSÅ: Kyllingespyd to-go