Nem dessert: Frugtcrumble med flødeskum
Det her er en af verdens nemmeste kagedesserter at lave, og den kan oven i købet laves dagen før. Her får du opskriften på en let og lækker crumble med bær fra fryseren og æble.
4-6 personer
Ingredienser
Fyld:
- 700 g æbler, ca. 5-6 stk.
- 300 g optøede frosne bær, f.eks. hindbær el. brombær
- 100 g sukker
- 1 vaniljestang
Crumble:
- 125 g smør
- 200 g hvedemel
- 100 g sukker
- 1 pose mandelsplitter
Pynt:
- Sigtet flormelis
Tilbehør:
- Flødeskum eller is
- Fyld: Skær æblerne i kvarter, og fjern kernehus og stilk. Skær de kvarte æbler i 3 både. Læg æblebådene i et smurt ovnfast fad. Fordel optøede bær over.
- Bland sukker og vaniljekorn, og drys det over æbler og bær.
- Crumble: Smuldr smørret i hvedemel og sukker, til det er som revet ost. Bland mandelsplitter i. Drys det over frugten.
- Bag kagen midt i ovnen ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server lun eller kold med flødeskum til.
10 lækre crumbles
-
Blomme crumble med hasselnødder
-
Pære-hindbær-crumble med mandler
-
Æble-brombær-crumble
-
Skøn crumble med blommer, pærer & makroner
-
Crumblecake med solbær og hindbær
-
Nem rabarbercrumble med marcipan
-
Æblecrumble med vanilje
-
Nem dessert: Frugtcrumble med flødeskum
-
Blommecrumble
-
Nem crumble med kokos & blomme