Helt hjemmelavet: Pizza med pecorino, anjoser og tomat
Juhuu det er fredag, og hvad er bedre end en nem, hjemmelavet pizza. Dennesmager godt både varm og kold – og gerne med en god salat til.
(4 pers.)
25 g gær
3 dl lunken vand
2 tsk. olivenolie
2 tsk. salt
100 g italiensk fuldkornshvedemel
ca. 400 g pizzamel (tipo 00)
Fyld:
3 spsk. olivenolie
500 g dadeltomater i halve
50 g reven fast, tør ost, f.eks. pecorino
Annonse
30 g ansjoser eller sardeller
lidt frisk rosmarin
en god håndfuld rucola til pynt
FÅ OPSKRIFTEN PÅ IS OG TOMATMARMELADE PÅ NÆSTE SIDEIS OG TOMATMARMELADE(4 pers.)
300 g små modne aromatomater
½ dl vand
tyndskåret skal af ½ ubehandlet citron
saft af 1 ubehandlet citron
1 laurbærblad
½ stang vanilje
75 g rørsukker
4 store kugler vaniljeis til servering
LÆS OGSÅ: Nem og lækker gæstemenu